Hondan moottoriurheilujohtajan Toyoharu Tanaben mukaan Red Bullin voimayksiköitä on päivitetty Britannian toiselle kisaviikonlopulle.

Formula ykköset ajavat tänä viikonloppuna Silverstonen klassikkoradalla jo toista kertaa putkeen.

Harvinainen tilanne on antanut talleille ja moottorivalmistajille tavallista enemmän aikaa parannella säätöjään radan vaatimuksiin. Tämä sopii Hondalle, joka on paiskinut kovasti töitä kehittääkseen alkukaudesta odotettua heikommaksi jäänyttä suorituskykyään.

– Ajettuamme tällä radalla vain muutama päivä sitten tarkoittaa, että pystyimme optimoimaan voimayksikköämme vielä pidemmälle ennen tämän päivän ajoja, japanilainen kertoi Hondaracingf1.com-sivustolle.

Red Bullin sisartallin laitteistoa ei lähdetty päivittämään samaan tapaan Britannian toiseen kisaan.

– Meillä on sama strategia Alpha Taurin kanssa. Olimme jo kuitenkin asentaneet toisen voimayksikön Pierrelle (Gasly) Unkarissa. Kuten näimme, Daniilin (Kvjatin) rankan kolarin jäljiltä ei jäänyt mitään ylimääräisiä ongelmia. Emme ole tehneet heidän autoihinsa mitään muutoksia tälle kierrokselle, Tanabe selvensi.