Sky Sportsin F1-asiantuntijan Ted Kravitzin mukaan Racing Point olisi julkistanut Sebastian Vettelin uudeksi kuskikseen jo Britannian kisaviikonloppuna, jos Sergio Perez ei olisi saanut koronavirustartuntaa.

Nelinkertaisen maailmanmestarin Vettelin on huhuttu jo pitemmän aikaa vaihtavan ensi kaudeksi maisemaa Ferrarilta Racing Pointille.

Saksalainen olisi korvaamassa tallissa meksikolaiskuski Perezin, joka joutui jäämään pois Silverstonen kisasta COVID-19-tartunnan vuoksi.

Sisäpiiritietojen mukaan Racing Pointin oli määrä kertoa Vettelin sopimuksesta jo viime viikonloppuna. Se jäi kuitenkin tekemättä, sillä koronatartunnan saaneen kuskin korvaajan julkistaminen tuntui englantilaistallista mauttomalta vedolta.

Tallin omistaja Lawrence Stroll kuvattiin Silverstonen varikolla tapaamassa Vettelin kanssa. Kravitzin mielestä kohtaaminen lisäsi siirtohuhujen uskottavuutta entisestään.

– Ehkä diiliä ei ole saatu vielä täysin valmiiksi, mutta varikolla ei näytä olevan juurikaan epäilystä siitä, etteikö Vettel pukisi ensi vuonna ylleen jonkin laista hopeaa, vaaleanpunaista tai vihreää riippuen siitä, mikä Aston Martinin sponsori onkaan ensi vuonna, F1-konkari sanoi.

– Tiedän nähneemme tämän olleen tulossa jo pitkään, mutta nyt homma näyttää olevan menossa kohti vahvistumista, Kravitz vakuutti.