Ferrari ilmoitti Charles Leclercin äkillisen Espanjan GP:n moottorivian johtuneen osumasta radan reunakiveykseen.

F1-kilpurit sisältävät valtavan määrän herkkää tekniikkaa, joka ei kestä paljoakaan iskuja täydestä vauhdista. Usein ongelmia aiheuttavat radan reunakiveykset, jotka ovat olleet tänäkin vuonna myrkkyä monien tallien autoille.

Mercedeksellä oli aiemmin pahoja ongelmia autojensa antureiden kanssa Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin ajaessa kiveyksien päältä. Saksalaistallin insinöörit joutuivat pyytämään kuskejaan varomaan ajolinjojaan laitteistoaan säästääkseen.

Myös Barcelonan osakilpailussa nähtiin yllättäviä sähkövikoja. Ferrarin monacolaistähden auton moottori hyytyi äkillisesti kesken ajon. Seurauksena oli pyörähdys radalla, jonka jälkeen Leclerc joutui keskeyttämään kisansa.

Kisan loppupuolella italialaistalli tiedotti keskeytyksen syynä olleen moottorivika, joka johtui osumasta kiveykseen.