Ferrarin tallipäällikön Mattia Binotton mukaan Charles Leclerc teki hyvää työtä sunnuntaina Britannian GP:ssä.

Vaikka viikonlopun alkupuoli oli italialaistallille jälleen vaikea, irtosi edes Leclercille positiivinen tulos sunnuntain kilpailusta.

Monacolainen ylsi kisan loppuhetkien dramaattisten rengasrikkojen jälkeen maaliin kolmantena. Vaikka päävastuksilla Mercedeksellä pettivätkin renkaat alta, meni Binotton mukaan Leclercillä sen sijaan lähes kaikki putkeen.

– Olimme valmistautuneet huolellisesti tähän viikonloppuun valiten tavallista matalammat downforce-asetukset simulaattoritulosten ja tuulitunnelitestien perusteella. Teimme myös paljon töitä renkaiden hallinnan kanssa. Se olikin kriittinen tekijä tässä kisassa, kuten viimeisillä kierroksilla nähtiin, tallipamppu kertasi.

– Charles teki hyvää työtä kuunnellessaan kärsivällisesti insinöörejään ja säästellen renkaitaan koko kisan ajan, Binotto kehui.