Valtteri Bottas kolmansien harjoitusten nopein – Kimi Räikkösen vaikea viikonloppu jatkuu

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Viimeiset harjoitukset ennen aika-ajoa on saatu päätökseen Unkarissa. Keulilla nähtiin jo totutusti molemmat Mercedekset, Valtteri Bottas ensimmäisenä ajalla 1;15.437 Lewis Hamiltonin jäädessä suomalaisesta neljä sadasosaa.

Kaksikkoa seurasi Racing Pointin Sergio Perez. Meksikolainen jäi vain kymmenyksen hopeanuolista. Ferrarin Charles Leclercin aika riitti neljänneksi. Italialaistalli on ollut toiveikas viikonlopun vauhdista uusien päivitysten johdosta. Eilisen FP2-session nopein kuljettaja Sebastian Vettel jäi tänään tallikaveristaan yli viisi kymmenystä.

Mahdolliseksi kilpailun voittajaksi povattu Max Verstappen oli vasta kuudes. Hollantilainen valitti auton aliohjaavan jatkuvasti, ja pyörähtikin kertaalleen viimeisessä sektorissa. Toisen Red Bull -kuljettajan Alexander Albonin aika riitti vasta sijalle 12.

Kimi Räikkösen aamupäivä oli vaikea. Suomalainen oli toiseksi hitain jääden yli kaksi sekuntia Bottaksesta. Räikkönen pääsi vasta tänään ajamaan ensimmäiset kierrokset kuivalla kelillä. Suomalaista tuurasi perjantain ensimmäisissä harjoituksissa Robert Kubica.

Unkarin GP:n aika-ajot ajetaan lauantaina kello 16:00.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS