George Russell heitti lokaa Red Bullin suuntaan Sky sportsin haastattelussa aika-ajon jälkeen. Britti suoriutui loistavasti ollessaan 12:ta nopein selvästi heikolla Williamsilla. Taakse jäi Russellin hyvä ystävä Alex Albon.

Thaikuljettajan alkukausi on ollut vaikea. Albon joutui keskeyttämään kauden avauskilpailussa kolaroituaan Lewis Hamiltonin kanssa. Viime viikolla Albon oli selvästi tallikaveriaan Max Verstappenia hitaampi, mutta sijoittui silti neljänneksi.

Unkarissa ongelmat jatkoivat kasaantumista. Red Bullin auto ei ole totellut kumpaakaan kuljettajaa, ja autoa jouduttiin säätämään pitkälle lauantai-yöhön asti perjantain heikkojen harjoitusten johdosta.

Säädöt eivät kuitenkaan toimineet, sillä Albon ei yltänyt edes viimeiseen sessioon lauantaina. Thaikuljettaja antoi suoraa palautetta tiimiradioon ajonsa jälkeen.

– Anteeksi kaverit, mutta minä nimen omaan sanoin, että älkää laittako minua ruuhkaan, Albon tilittää tiimiradiossa.

Russelilta kysyttiin mielipidettä Albonin suorituksiin. Britti oli nopea puolustamaan pitkäaikaista ystäväänsä.

– Olen tuntenut Alexin viimeiset 15 vuotta, olemme olleet pitkään samoilla varikoilla, Russell kommentoi Sky Sportsille.

Hän on yksi parhaista kuljettajista, ketä vastaan kilpailemme. Max (Verstappen), Charles (Leclerc) ja kaikki meistä kertoo, että hän on aina ollut ensimmäinen kaikessa mitä hän tekee.

– Mutta en tiedä mitä helvettiä siellä (Red Bullilla) tapahtuu, minusta tuntuu pahalta Alexin puolesta, sillä he saavat hänet näyttämään idiootilta, mitä hän ei todellakaan ole.

– Hän on voittanut kaiken mihin on ryhtynyt, joten en tiedä mikä siellä on vikana, mutta heidän on parasta selvittää se pian.