F1-tähtikuski valitti Ferrarin surkeaa vauhtia Itävallan harjoituksissa – ”Ei hyvä päivä meille”

© Kuva: Getty Images

Ferrarin suorituskyky oli Itävallan perjantain harjoituksissa selvästi odotettua heikompaa, myönsi tallin monacolaispilotti Charles Leclerc.

F1-kauden avauspäivän jälkeen voimasuhteet näyttivät tulostaululla melko tutulta. Nopein talli oli kiistatta hallitseva mestari Mercedes, jonka kuskikaksikko Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton kiersivät Spielbergin radan vikkelimmin.

Kärkikolmikon jättinimistä huomattavan heikkoa kyytiä esitteli kuitenkin Ferrari, jonka kummatkin kuskit jäivät kauas kärjen vauhdista.

Ferrarin ongelmat suorituskyvynsä kanssa tulivat esille jo helmikuussa Barcelonan harjoituksissa.

Insinöörityö Maranellossa koronakevään aikana ei vaikuta tuoneen paljoakaan helpotusta asiaan, jos johtopäätöksiä lähtee perjantain harjoituksista vetämään.

– Tuntuu hyvältä päästä taas autoon, mutta toisaalta tämä ei ollut hyvä päivä meille. Suorituskykymme oli jopa huonompaa kuin odotimme, monacolainen huokaisi.

– Monet autot ovat hyvin lähellä toisiaan, mikä on toki jännittävää nähtävää. Toisaalta haluaisimme itse olla taistelemassa hieman korkeammista sijoista, joten meidän on tehtävä varsin kovasti töitä huomiselle ja katsottava, miten se menee, Leclerc päätti.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.