F1-kriisitallin kuski avautui karusta kohtalostaan Itävallassa – ”Pakko sanoa”

© Kuva: Getty Images

Teknisen vian vuoksi Itävallan GP:ssä keskeyttänyt Williams-kuski George Russell kertoi kohtalonsa kirpaisseen ikävästi.

Takavuosien kestomenestyjän Williamsin murheet eivät ota loppuakseen. Brittitalli on kärvistellyt talousvaikeuksissa jo vuosia ja menetti pääsponsorinsa Rokit-puhelinvalmistajan juuri kauden kynnyksellä.

Kauden avauskisassa Spielbergissä epäonni sai jatkoa. Russellin FW43-kilpuriin iski äkillinen tekniikkavika kesken ajon. Vika pakotti englantilaisen keskeyttämään kilpailun.

Russell kirosi tuuriaan illalla sosiaalisessa mediassa. Voivottelun lisäksi mies toivotti kuitenkin myös onnea vanhalle ystävälleen Lando Norrisille, joka nappasi Itävallassa F1-uransa ensimmäisen palkintosijan.

– Pakko sanoa, nautin todella noiden viimeisen 15 kierroksen katsomisesta. Harmi vain, ettemme olleet itse siellä! Lando, olet legenda. Onnea äijä, olen onnellinen puolestasi, Russell kirjoitti Twitterissä.