F1-konkarilta karu arvio Ferrarista ilman Sebastian Vetteliä

© Kuva: Getty Images

Sebastian Vettelin entinen F1-tallitoveri Mark Webber uskoo Ferrarin katuvan aikanaan saksalaismestarista luopumista.

Nelinkertaisen formula ykkösten maailmanmestarin huhuttiin pitkään olevan tyytymätön tilanteeseensa Ferrarin palveluksessa. Kun konkarikuskin uudesta sopimuksesta alettiin neuvotella, päätyivät osapuolten sukset pian ristiin.

Ei kestänyt kauaakaan, kun Vettelin ilmoitettiin jättävän Maranellon F1-ylpeyden nykyisen sopimuksensa päätyttyä.

Viisi kautta Vettelin rinnalla Red Bullilla ajanut Webber uskoo Ferrarin kaipaavan vielä aikanaan saksalaiskuskin kokemusta.

– Seb teki tuon Ferrari-johtajiston aikakaudella sen, minkä pystyi. Mielestäni hänet on kuitenkin suoranaisesti ajettu ulos sieltä. Hän ei ollut selvästi noussut aamulla ylös sängystä motivoituneena ajaakseen punaista autoa, Webber sanoi F1 Nation -podcastissa.

– Hänellä oli kyllä haastavia aikoja Ferrarilla, siitä ei ole epäilystäkään. Uskon heidän kaipaavan häntä silti. Lyhyellä aikavälillä he tulevat kaipaamaan hänen kokemustaan ja näkemystään, australialainen vakuutti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.