F1-konkari David Coulthardin mielestä Sebastian Vettelin palkkaaminen olisi virhe Mercedekseltä.

Huhut nelinkertaisen maailmanmestarin seuraavasta osoitteesta ovat käyneet kuumana heti siitä lähtien, kun Vettelin kerrottiin jättävän Ferrarin tulevan kauden päätteeksi.

Yksi suurimmista puheenaiheista viime päivinä ovat olleet spekuloinnit saksalaisen mahdollisesta siirrosta hallitsevan valmistajien mestaritallin Mercedeksen riveihin.

Mercedes-pomo Toto Wolffin kommentit aiheesta lisäsivät vettä myllyyn. Itävaltalainen sanoi yleisradioyhtiö ORF:lle Vettelin palkkauksen olevan hyvä liike markkinointinäkökulmasta.

Entinen McLaren-kuski Coulthard ei kuitenkaan yhdy Wolffin näkemykseen. Skottikuski näkee siirrossa enemmän riskejä kuin hyötyjä.

– Uskon, että sen olisi virhe Mercedekselle. Heillä on Lewis, joka voi voittaa kisoja ja mestaruuksia. Sebin tuominen talliin vain siksi, että he ajattelisivat hänen nostavan Lewisin tasoa olisi hyvin vaikeaa, formulaveteraani analysoi Daily Mail -lehdelle.

– Jos katsotaan näitä poikkeuksellisia esityksiä urheilussa ja moninkertaisia voittajia, en usko hänen (Hamiltonin) kaipaavan nelinkertaisen mestarin kitkaa saadakseen irti parhaan suorituksen itsestään. Luulisin Vettelin olevan vain häiriöksi tallille, Coulthard arvioi.