F1-konkarilta kova arvio Sebastian Vettelistä – alisuorittiko tahallaan yhdellä kaudella?

© Kuva: Getty Images

Sky Sportsin F1-asiantuntija Martin Brundle uskoo Sebastian Vettelin ajaneen tahallaan vuonna 2014 tavallista heikommin päästäkseen vaihtamaan Red Bullilta Ferrarille.

Vettel voitti Red Bullilla aikoinaan jopa neljä maailmanmestaruutta. Vuonna 2013 saksalainen rikkoi jopa ennätyksiä ylivoimaisilla esityksillään.

Seuraava kausi oli kuitenkin jotain aivan muuta. Nuoren Daniel Ricciardon tultua Vettelin tallipariksi jäi mestaripilotti yhtäkkiä kokonaan voitoitta. Australialainen voitti sen sijaan kolme kilpailua.

Vuosia formulamaailmaan sisäpiiriä, kuskimarkkinoita ja sopimuspeliä seurannut Brundle epäilee tietävänsä syyn Vettelin poikkeuksellisen vaarattomaan kyytiin.

– En koskaan ymmärtänyt Sebin surkeaa kautta Ricciardon tullessa. Hän toitotti vihaavansa hybridiautoja, mutta heti Ferrarille päästyään hän oli heti hyvässä vauhdissa, britti pohti F1 Racing -lehden haastattelussa.

– Pohdiskelin aina, ajoiko hän hitaasti kaudella 2014 vain siksi, että hänen oli saatava Red Bullin sopimuksensa purkupykälä käyttöön, Brundle spekuloi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.