Circuit of the Americasin radan johtaja Bobby Epstein uskoo vahvasti organisaationsa voivan järjestää Yhdysvaltain F1-osakilpailun koronaviruspandemiasta huolimatta.

Teksasin GP:tä vuosittain isännöivä klassikkorata joutui sulkemaan hiljattain ovensa kansainvälisen virusaallon vuoksi.

Vaikka koko formulakauden kohtalo on toistaiseksi täysin auki, luotetaan Austinissa yhä mahdollisuuksin isännöidä autourheilun kuninkuusluokkaa kesällä.

– Näillä toimilla ei ole mitään vaikutusta COTA:n kykyyn isännöidä GP:tä. Sydämemme särkyy työntekijöidemme puolesta, jotka käyttivät koko vuoden valmistautuen toivottamaan vierailijoita Austinista ja ympäri maailmaa, ratapomo sanoi Motorsportille.

– Tämä on todellakin karmeaa aikaa tapahtuma- ja majoitusalalla. Suurin osa meistä toivoo kaikkien pysyvän terveenä ja noudattavan asiantuntijoiden ohjeita sekä palaavan COTA:lle hyvien aikojen palattua, Epstein toivoi.