1Ferrarin tallijohtajan Mattia Binotton mukaan Sebastian Vettel tiedostaa suorituspaineensa, jotka häneen kohdistuvat jatkossa.

Nelinkertaisen maailmanmestarin sopimus on katkolla Ferrarin kanssa. Neuvottelut uudesta kontrahdista on jo aloitettu, mutta saksalaisen tulevaisuus tallissa on toistaiseksi vielä täysin auki.

Ei ole aivan itsestään selvää, että Vettel on Ferrarin mies vielä ensi vuonnakin. Binotto korostaa kaiken riippuvan F1-konkarin suorituksista radalla.

– Hän on hyvässä kunnossa. Uskon hänen olevan keskittynyt. Hän tietää, että hänen on pärjättävä hyvin. Tämä on avainhetki hänen urallaan, sillä mitä hän tekeekään kauden alussa tulee olemaan tärkeää hänen jatkosopimuksensa kannalta, Ferrari-pomo korosti F1.com-sivustolle.

– Se on hänen käsissään. Viime vuosi oli tärkeä hänelle. Charlesin (Leclerc) suoritukset yllättivät hänet. Hän käytti viime vuoden yrittäen ymmärtää, mikä meni pieleen ja varmistaen pärjäävänsä paremmin tänä vuonna. Uskon hänen olevan siis todella motivoitunut, Binotto vakuutti.