F1-kuski povaa Hondalle maailmanmestaruutta formuloissa – ”Tulokset puhuvat puolestaan”

© Kuva: Getty Images

Alpha Taurin ranskalaiskuski Pierre Gasly uskoo Hondan nappaavan F1-mestaruuden Red Bullin ja Max Verstappenin kanssa tulevalla kaudella.

Koko formulavuosi on parhaillaan todella epävarmassa tilanteessa. Kauden kahdeksan ensimmäistä kisaa on jo peruttu koronaviruspandemian vuoksi.

F1 on kertonut suunnittelevansa peruttujen kisojen korvaamista myöhemmässä vaiheessa vuotta. Tavoitteena on ajaa 15-18 kilpailun kausi.

Synkistä näkymistä huolimatta Red Bullin leirissä uhrataan ajatuksia myös tulevalle MM-taistolle, jossa on jälleen tavoitteena päihittää kuusi kertaa tittelin putkeen vienyt Mercedes.

Vielä viime vuonna puolet kaudesta Verstappenin talliparina Red Bullilla ajanut Gasly luottaa Hondan vievän sarjan kirkkaimman kruunun Mercedeksen käsistä.

– Tulokset puhuvat toki puolestaan. Jos katsotaan Hondan ensimmäistä jaksoa McLarenin kanssa ja verrataan sitä siihen, missä he ovat on se suorastaan vakuuttavaa. En koskaan epäillyt Hondaa, sillä he ovat yksi suurimmista moottoriurheilun maailmassa, Gasly hehkutti Canal+:n haastattelussa.

– He ovat asettaneet itselleen tavoitteekseen tulla maailmanmestareiksi ja tiedän heidän tekevän kaiken, minkä he pystyvät, ranskalainen vakuutti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.