Williamsin uudesta F1-autosta lupaavia tietoja – menestystä tärkeässä testissä

© Kuva: Getty Images

Hyvät tulokset ensimmäisissä törmäystesteissä uuden F1-kilpurinsa kanssa sai Williamsin tallin väen toiveikkaalle tuulelle.

Karmeista teknisistä ongelmista ja taloudellisista vaikeuksista jo toista kautta kärsinyt brittitalli joutui kituuttamaan koko viime kauden sarjan heikoimmalla autolla.

Edellisen kilpurin kehitystyön tuskaisuus näkyi jo ensimetreillä, kun Williams ei saanut autoaan valmiiksi ajoissa Barcelonan talvitesteihin mennessä.

Auton suorituskyky oli arvatenkin todella kehnoa läpi vuoden. Loppukaudesta tallilta alkoivat loppua kaiken lisäksi varaosat.

Nyt pöytä on pyyhitty jälleen kerran puhtaaksi. Tuoreen laitteiston kehitystä on lähestetty uudella konseptilla, joka vaikuttaa ensitestien perusteella lupaavalta.

– Olemme rakentaneet itsellemme valtavan määrän varoaikaa varmistaaksemme, että olemme turvassa, jos jotain menee pieleen, apulaistallipäällikkö Claire Williams kertoi Motorsportille.

– Yksi ensimmäisistä menestyksen merkeistä on se, että olemme päässeet läpi kaikista törmäystesteistämme. Suurimman osan niistä selvitimme ensimmäisellä kerralla. Viime vuonna reputimme monet niistä jopa kuudennellakin kerralla, F1-konkari hehkutti.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.