Valtteri Bottas kertoo: tällä reseptillä Lewis Hamilton kaatuu ensi kaudella

© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas kokee tarvitsevansa lisää johdonmukaisuutta, jotta hän voi päihittää tallikaverinsa Lewis Hamiltonin MM-taistossa.

Bottas sijoittui viime kaudella toiseksi Hamiltonin juhliessa mestaruutta. Sijoitus oli Bottaksen uran paras, kuten koko kausi. Suomalainen nappasi kauden aikana neljä osakilpailuvoittoa, viisi paalua ja yksitoista palkintokorokepaikkaa.

”Olen kiinnostunut muista vaihtoehdoista” – Valtteri Bottas jättämässä Mercedeksen

Bottakselta kysyttiin Autosportin haastattelussa, mitä hänen pitäisi omasta mielestään kehittää Hamiltonin voittamiseksi.

– Minulla on aika selvä visio päässäni. Keskitymme insinöörieni kanssa kisaviikkoihin ja minun suorituksissani viimeisin askel on johdonmukaisuus, Bottas kertoi.

– Lisäksi minun on sopeuduttava paremmin eri ratoihin, mutta pääasia on virheiden minimointi.

Bottas ajoi kaudella 2019 vahvan alku- ja loppukauden, mutta puolivälissä suoritustaso heilahteli. Tällöin Hamilton iski ja karkasi MM-pisteissä tavoittamattoman kauaksi.

– Tein virheitä aika-ajoissa, mitkä pilasivat sitten sunnuntait. Oli myös muutamia kisoja, joissa tein virheitä, kuten Hockenheimin kisa. Siellä menetin ison potin pisteitä.

Bottas oli Saksan GP:ssä Hockenheimissa kiinni isossa pistesaaliissa, kun taas Hamilton oli jäämässä ilman pisteitä. Bottas kuitenkin pyöräytti autonsa seinään kisan loppupuolella, mikä nosti lopulta Hamiltonin takaisin pisteille.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.