F1-tulokas George Russell naureskeli saavansa Mercedekseltä palautteeksi lähinnä arvostelua epäonnistumisistaan.

Mercedeksen kuskiohjelman kasvatti komennettiin viime vuodeksi Williamsille totuttelemaan kuninkuusluokan vauhtiin.

Englantilainen esitteli kelvollisia ajo-otteita, joskaan ei tuloksia. Tästä voidaan syyttää lähinnä Williamsin onnetonta autoa, joka oli kiistatta varikon heikoin luomus.

F1-sarjan hallitseva mestaritalli on seurannut kaikesta huolimatta kuskilupauksensa suorituksia tarkkaan. Ajoittain Russell saa Toto Wolffilta ja kumppaneilta palautettakin, joka on usein varsin kriittistä.

[readmore from=”mercedes”]

– Mercedeksen kanssa se on aina ollut siten, että he eivät kerro minulle, kun teen hyvää työtä. Vain silloin, kun en tee hyvää työtä. Kun voitin GP3-mestaruuden, sain puhelinsoiton, jossa sanottiin ”hienosti tehty”. Silloin ajattelin, että voitin mestaruuden, enkö saa edes juhlia tai jotain, brittikuski nauroi Autosportin haastattelussa.

– Mercedes uskoo minuun, he uskovat minulla olevan suurta potentiaalia. Tässä työssä kuuluukin saada haukkuja, jos en suorita tietyllä tasolla.

– Tuo on se mentaliteetti. Siitä saan palkkaa. Jos postimies vie postin perille, ei häntä taputella selkään. Se on hänen työtään, Russell perusteli.

Lähde: Autosport