F1-kuskilupaus avasi Mercedekseltä saamaansa palautetta – ”Ei kehuja, vain risuja jos en suoriudu”

© Kuva: Getty Images

F1-tulokas George Russell naureskeli saavansa Mercedekseltä palautteeksi lähinnä arvostelua epäonnistumisistaan.

Mercedeksen kuskiohjelman kasvatti komennettiin viime vuodeksi Williamsille totuttelemaan kuninkuusluokan vauhtiin.

Englantilainen esitteli kelvollisia ajo-otteita, joskaan ei tuloksia. Tästä voidaan syyttää lähinnä Williamsin onnetonta autoa, joka oli kiistatta varikon heikoin luomus.

F1-sarjan hallitseva mestaritalli on seurannut kaikesta huolimatta kuskilupauksensa suorituksia tarkkaan. Ajoittain Russell saa Toto Wolffilta ja kumppaneilta palautettakin, joka on usein varsin kriittistä.

– Mercedeksen kanssa se on aina ollut siten, että he eivät kerro minulle, kun teen hyvää työtä. Vain silloin, kun en tee hyvää työtä. Kun voitin GP3-mestaruuden, sain puhelinsoiton, jossa sanottiin ”hienosti tehty”. Silloin ajattelin, että voitin mestaruuden, enkö saa edes juhlia tai jotain, brittikuski nauroi Autosportin haastattelussa.

– Mercedes uskoo minuun, he uskovat minulla olevan suurta potentiaalia. Tässä työssä kuuluukin saada haukkuja, jos en suorita tietyllä tasolla.

– Tuo on se mentaliteetti. Siitä saan palkkaa. Jos postimies vie postin perille, ei häntä taputella selkään. Se on hänen työtään, Russell perusteli.

Lähde: Autosport

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.