Pitääkö huolestua? Näin Ferrari-pomo kommentoi Sebastian Vettelin jatkomahdollisuuksia tallissa

© Kuva: Getty Images

Ferrari on tällä hetkellä kuljettajamarkkinoiden kuumin talli. Spekulaatioissa ovet käyvät molempiin suuntiin.

Pelkästään tänään formulamaailma on saanut lukea Lewis Hamiltonin tapaamisesta Ferrari-johdon kanssa, minkä lisäksi Sebastian Vettelin on spekuloitu lähtevän McLarenille.

Uutiset Lewis Hamiltonin Ferrari-neuvottelut lähtivät laukalle – Ferrari-pomo oikoo Hamilton-huhuja: ”Sai liian suuret mittasuhteet”

Nyt jysähti hurja spekulaatio Sebastian Vettelistä – lähdössä Ferrarilta, uudeksi työnantajaksi täysin uusi nimi

Vuodesta 2015 tallissa ajaneen Vettelin sopimus umpeutuu ensi kauden päätteeksi. Nelinkertaisen maailmanmestarin jatko tallissa on menestyksestä huolimatta vaakalaudalla, mikäli Hamilton liittyy talliin. Lisäuhkaa tuottaa tallikaveri Charles Leclerc, joka on noussut tallin suosikkikuljettajaksi pitkän tähtäimen suunnitelmissa.

Tallipomo Mattia Binotto kommentoi Vettelin tulevaisuutta tallissa Reutersille. Saksalainen on edellen ”avainpelaaja” ja tulevaisuudenprojektien keskiössä, mutta se ei vielä takaa mitään.

– Mielestäni Sebin pitää nyt istahtaa alas ja miettiä, mitä hän haluaa. Meidän kaikkien täytyy nähdä sekä hänen taitonsa että motivaationsa, kun mietimme tulevaisuutta, Binotto toteaa uutistoimistolle.