Kimi Räikkösen ja Sebastian Vettelin ystävyys näkyi – kaksikko keskusteli ja virnuili iloisesti keskenään kauden päätöstä – katso kuvat

© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen viihtyy hyvin Sebastian Vettelin seurassa.

2015-2018 Ferrarilla yhdessä kisannut kaksikko on tullut hyvin toimeen jo vuosia. Jo ennen tallitoveruutta kaksikko vietti aikaa yhdessä, sillä molemmat asuvat Sveitsissä. Räikkönen ja Vettel ovat kertoneet esimerkiksi pelaavansa silloin tällöin sulkapalloa keskenään.

Tämän F1-kauden päätöskilpailussa Abu Dhabissa kokenut kaksikko oli selvästi aiempaa rennommin miettein. Kuskit löysivät toisensa kuljettajaparaatissa, jonka aikana he vaihtoivat sanan jos toisenkin. Asiaa näytti riittävän, ja jopa Jäämies-Räikkönenkin hymyili turinoinnin lomassa.

Kuva Getty Images
Kuva: Getty Images


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!