David Coulthard analysoi Max Verstappenin ongelmaa Red Bullilla – ”Ymmärtäisin, jos hän haluaisi lähteä”

© Kuva: Getty Images

F1-konkari David Coulthard uskoo Red Bullin suorituskyvyn rajoittavan Max Verstappenin potentiaalia mestaruustaistossa.

Moni on pitänyt jo pitemmän aikaa nuorta hollantilaiskuskia yhtenä formulavarikoiden parhaimmista. Joidenkin mielestä 22-vuotias on jopa kaikista väkevin pilotti.

Samaa kantaa edustaa myös Mika Häkkisen ja Kimi Räikkösen vanha tallitoveri Coulthard, joka haluaisi nähdä hollantilaisen saavan resurssit todelliseen MM-haastoon.

– Max on yksi parhaista kuskeista, mutta hän on joutunut hieman autonsa rajoittamaksi. Olisi upeaa, jossa Verstappenin, Lewis Hamiltonin ja Charles Leclercin autot olivat suunnilleen yhdenvertaisia. Silloin näkisimme jännittävän kamppailun, skotti arvioi De Telegraaf -lehdelle.

– Kuuden viimeisimmän kuvan aikana Mercedeksellä on ollut paras auto. Haluaisin nähdä Maxin pysyvän Red Bullilla, mutta ymmärtäisin, jos hän haluaisi lähteä siinä tapauksessa, etteivät Red Bull ja Honda voisi taistella mestaruudesta vuonna 2020. Siitä tulee erittäin tärkeä vuosi heille, Coulthard korosti.