Citroen lopettaa kilpatoiminnan rallin MM-sarjassa välittömästi. Talli vahvisti viime viikolla julkisuuteen nousseen asian hetki sitten.

Ranskalaistallin projekti joutui vastatuuleen sen jälkeen, kun sisarmerkki Peugeotin kerrottiin liittyvän kestävyyskilpailusarja WEC:hen kaudella 2021. Citrenin twiitissä päätös lopettamisesta sysätään kuitenkin ykköskuljettaja Sebastien Ogierin syyksi.

– Ogierin päätettyä lähteä tallista tämän kauden jälkeen Citroen on päättänyt vetäytyä rallin MM-sarjasta kaudella 2020 ykkösluokan kuljettajan puutteen vuoksi, talli twiittaa.

Ogierin on huhuttu siirtyvän Toyotalle, mutta varmistusta asialle ei olla vielä kuultu. Citroenin twiitin perusteella ensi kauteen uransa päättävän kuusinkertaisen maailmanmestarin päätös on jo varma.

Tallin toisena kuljettajana ajoi tällä kaudella Esapekka Lappi.