Max Verstappen tuohtui Lewis Hamiltonin ja Sebastian Vettelin kommenteista – iski takaisin

© Kuva: Getty Images

Red Bullin hollantilaistähti Max Verstappen piti Lewis Hamiltonin ja Sebastian Vettelin risuja Meksikon GP:n hölmöilystään epäkunnioittavina.

Jo valmiiksi turhankin aggressiiviseksi kuskiksi usein tuomittu Verstappen hölmöili itsensä pois paalupaikalta ja sittemmin palkintokorokkeelta Meksikossa.

Verstappen hurjasteli sääntöjen vastaisesti Meksikon aika-ajoissa keltaisten lippujen liehuessa radalla. Sunnuntain kisassa mies törmäili sekä Hamiltonin että Valtteri Bottaksen autoja päin.

Kilpailun jälkeen Hamilton moitti kilpakumppaninsa toilailua vaaralliseksi. Ferrari-tähti Vettel antoi saman suuntaisia kommentteja.

Hollantilaiskuski ei ottanut tietenkään vastuksiensa haukkuja hyvällä. 22-vuotias latasi takaisin tuoreessa Motorsportin haastattelussa.

– Minun näkökulmastani nuo olivat hieman hölmöjä kommentteja. Minulle se on ihan okei. On aina positiivista, jos he puhuvat minusta, sillä se tarkoittaa minun olevan heidän päidensä sisällä, hollantilainen analysoi.

– Minä keskityn vain ajamiseen. Minulla ei ole kuitenkaan tarvetta arvostella muita lehdistötilaisuuksissa, sillä pidän sitä epäkunnoittavana. Taistelen mieluummin radalla, Verstappen linjasi.

Lähde: Motorsport