Lewis Hamilton puhui F1-uransa miljoonatilien merkityksestä elämässään

© Kuva: Getty Images

Tuore maailmanmestari Lewis Hamilton kertoi BBC:lle, ettei halunnut F1-sarjaan rahan vuoksi.

Vaikka 34-vuotias brittitähti onkin nykyisin monimiljönääri ja kansainvälinen julkimo, ei rahaa ollut lainkaan liikaa Hamiltonin nuoruusvuosina.

Vaatimattomista oloista ponnistaneen kuskilupauksen isä Anthony raatoi töitä niska limassa mahdollistaakseen poikansa karting-harrastuksen.

Kuten kaikki tietävät, työ kantoi lopulta hedelmää. Nyt Hamiltonin ansioluettelossa komeilee kuusi maailmanmestaruutta. Mercedes-pilotin arvioidaan tiennanneen uransa mittaan jopa lähemmäs 500 miljoonaa dollaria.

Kaikesta huolimatta Hamilton ei koskaan tähdännyt moottoriurheilun kuninkuusluokkaan muhkeiden tilipussien vuoksi. Nuorta Lewista kiinnosti ainoastaan kilpailu maailman parhaassa luokassa.

– En koskaan ryhtynyt tähän rahan vuoksi. Tietenkin on hienoa, että sitä on kerääntynyt. Se ei ole ongelma. Se on vain bonus, kunhan noista asioista ei tule tärkein motivaatio sille, mitä teen, Hamilton vakuutti BBC:lle.

– Sen, mitä teen keskiössä on se, että rakastan kilvanajoa. Rakastan sitä haastetta. Rakastan varikolle saapumista tietäen, että siellä on näitä hämmästyttävän lahjakkaita nuorukaisia, jotka yrittävät päihittää minut suorituksillaan ja oveluudellaan. Rakastan tuota taistelua, ja innostun siitä joka ikinen vuosi, englantilainen hehkutti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.