Moottoriurheilumaailman supertähdet Lewis Hamilton ja Valentino Rossi ajavat toisensa työkaluja ensi viikolla Abu Dhabissa, uutisoi Racefans-sivusto.

Tämä tarkoittaa sitä, että F1-maailmanmestari Hamilton ottaa tuntumaa Rossin MotoGP-pyörään, kun taas Yamahan italialaistähti ajaisi Hamiltonin Mercedeksellä.

Vaihtokauppa, josta huhuilimme ensimmäisen kerran jo yli puoli vuotta sitten, olisi kaksikon yhteisen sponsorin Monster Energyn masinoima.

Asialle ei ole vielä annettu virallista varmistusta, mutta sen odotetaan tulevan julki pian. Hamiltonin kommentit kielivät vahvasti tapahtuman toteutumisesta.

– Odotan tapahtumaa innolla. Olen ajanut moottoripyörillä pari vuotta, mutta radalla olen ajanut niillä vain muutaman päivän verran. On todella upeaa nähdä myös Valentinon kaltainen lajilegenda minun autossani.

Seitsemän MotoGP-luokan mestaruutta voittanut Rossi on ajanut F1-autolla aiemminkin. Hänestä povattiin hetken aikaa jopa Ferrarin kisakuljettajaa viime vuosikymmenellä, kun testirupeama antoi rohkaisevia näyttöjä. Rossi on myös ajanut muutaman rallikilpailun, jopa WRC-tasolla.

Paljastus: MotoGP-legenda Valentino Rossin F1-testi sai jopa Michael Schumacherin haukkomaan henkeään