Omien lajiensa valovoimaiset supertähdet Lewis Hamilton ja Valentino Rossi saattavat kokeila tänä vuonna toistensa menopelejä.

Molempien kuljettajien sponsorina, sekä lisäksi Rossin työnantajan Yamahan tallin pääsponsorina toimiva energiajuomamerkki Monster Energy on halukas järjestämään suojateilleen tempauksen, jonka PR-arvo olisi varmasti valtava.

Hamilton puhui viime viikolla haluavansa kokeilla MotoGP-pyörää. Rossi on puolestaan testannut Ferrarin F1-ohjusta muutamaankin otteeseen, ja yhdessä vaiheessa italialaisen ympärillä spekuloitiin tosissaan siirrosta formula ykkösiin.

Paljastus: MotoGP-legenda Valentino Rossin F1-testi sai jopa Michael Schumacherin haukkomaan henkeään

Monster järjesti F1-testin toiselle MotoGP-sarjan huippukuljettajalle, Jorge Lorenzolle vuonna 2016.

Video: MotoGP-mestari testasi Mercedeksen F1-autoa

MotoGP:n kilpailukausi 2019 käynnistyi viime viikonloppuna Qatarissa. Formula ykkösten kaudenavaus on puolestaan luvassa tulevana viikonloppuna. Tutustu Australian GP:n kattavaan tietopakettiimme täältä.