Kimi Räikköstä eivät jämäsijat kiinnosta: ”Voisin yhtä hyvin olla viimeinen”

© Kuva: Getty Images

Nousu yhdenneksitoista Yhdysvaltain GP:ssä ei lämmittänyt Kimi Räikkösen mieltä.

Räikkönen starttasi kilpailuun vasta seitsemännestätoista ruudusta Alfa Romeon heikon aika-ajosuorituskyvyn takia. Kilpailussa suomalainen sai hyvän lähdön ja pystyi napsimaan muutaman sijan, mutta pisteet jäivät haaveeksi.

Alfa Romeon vauhti on ollut kesätauon jälkeen kadoksissa. Räikkönen on ollut edellisen kerran pisteillä heinäkuussa Unkarissa.

– Jos vertaa viimeisimpiin kisoihin, olihan se vahvin kisa pitkään aikaan. Yhdennestätoista sijasta ei kuitenkaan saa yhtään mitään, joten voisin yhtä hyvin olla viimeinen, Räikkönen latasi Autosportille.

– Siitä ei ole mitään hyötyä. Sen takia se myös harmittaa. Positiivista oli toki paljon, mutta tulos on edelleen sama. Ensimmäinen kierrokseni oli hyvä, mutta meillä ei ollut riittävästi vauhtia pitääksemme paikkaamme.