Haasin F1-talli käytti autossaan uutta etusiipeä Yhdysvaltain GP:n harjoituksissa. Päivitys poistettiin kuitenkin kilpurista lauantain päätteeksi.

Amerikkalaistallin tekninen kehitys on epäonnistunut pahasti kuluvalla kaudella. Tallipomo Günther Steiner myönsi hiljattain kehitystyön lähteneen täysin väärille raiteille jo alkuvuodesta.

Vaikka kausi onkin lähes menetetty kilpurin kehityksen osalta, testasi Haas aivan uutta etusiipeä Teksasin toisissa harjoituksissa perjantaina.

Tuore siipi ruuvattiin kuitenkin pikaisesti irti autosta session päätteeksi. Tanskalaiskuski Kevin Magnussenin mukaan kyseessä oli vain pikainen testiajo osapäivitykselle.

[readmore from=”haas”]

– Koko auto oli täysin erilainen P2:een vain testataksemme eri asioita ja vahvistaaksemme muutamia teorioita ja dataa, Magnussen avasi Autosportille.

Haas-pilotti myönsi, ettei uusi siipi tuntunut juuri entistä paremmalta radalla.

– Tiesimme, ettei se olisi (parempi). Emme yllättyneet siitä, ettei se ollut. Nämä ovat monimutkaisia asioita, näitä on verrattava tuulitunnelin ja simulaatioiden välillä, Magnussen perusteli tilannetta.

 

Lähde: Autosport