Alfa Romeo -pomo antoi arvionsa Kimi Räikkösen ja tallitoverin otteista Yhdysvaltain GP:ssä

© Kuva: Getty Images
Raveissa Solvallan kovatasoiset 75-finaalit lauantaina! Käytä tipsit hyväksesi ja lunasta talletusbonus!

Alfa Romeon tallipäällikön Frederic Vasseurin mukaan Yhdysvaltain kisaviikonlopusta jäi paljon positiivisia asioita käteen Kimi Räikkösen ja Antonio Giovinazzin heikoista tuloksista huolimatta.

Teksasin osakilpailu oli tulosten varjossa sveitsiläistallille pettymys. Sekä Räikkönen että Giovinazzi jäivät pisteittä. Räikkönen oli 11. ja italialainen vasta 14.

Alfa Romeon leirissä ei olla kuitenkaan vaivuttu vieläkään epätoivoon vaikeasta kaudesta huolimatta. Tallipomo Vasseurin mukaan suorituskyky oli ajoittain hyvinkin lupaavaa Austinissa.

– Tulokset saattavat sanoa meidän jääneen kärkikymmenikön ulkopuolelle tuloksissa, mutta voimme ainakin osoittaa monia positiivisia asioita, sveitsiläinen sanoi The Checkered Flag -julkaisulle.

– Näytimme paljon kilpailukykyisemmiltä kuin aiemmilla kierroksilla ja kykenimme pysymään mukana taistelussa pistesijoista suurimman osan iltapäivästä, Alfa-pomo hehkutti.

– Siirrymme eteenpäin kohti kauden kahta viimeistä kisaa tietäen, että edessä on vielä paljon töitä. Tiedämme olevamme menossa kuitenkin oikeaan suuntaan, Vasseur vakuutti.

 

Raveissa Solvallan kovatasoiset 75-finaalit lauantaina! Käytä tipsit hyväksesi ja lunasta talletusbonus!