Toyotan rallitallin päällikkö Tommi Mäkinen kommentoi huhuja Ott Tänakin lähdöstä tallista suomalaismedialle Katalonian rallin huoltoalueella.

Japanilaismerkin ykköstykin ympärillä on käyty uutismyllytystä jo pidemmän aikaan. Autosport pudotti uutispommin perjantaina kertomalla Tänakin siirrosta kilpailijaleiri Hyundaille ensi kaudeksi.

[readmore from=”wrc”]

Rallit.fi tavoitti Mäkisen kommentoimaan huhuja.

– En osaa sanoa siihen enempää. En tiedä, miten kovia huhuja ne ovat. Jos näin on, niin eihän se ole meille hyvä huhu. En osaa sanoa, mitä siellä on ollut käynnissä. Hyvin hiljaista on ollut, ja me olemme olleet odottavalla kannalla, Mäkinen kertoi sivustolle.

Mäkinen suostui kuitenkin kommentoimaan mahdollisuutta, jossa Tänak jättäisi tallin. Nelinkertaista maailmanmestaria Hyundain kokoama ”superjoukkue” harmittaisi.

– Jos oletetaan Ottin menevän Hyundaille, olen pettynyt, koska olen yrittänyt liputtaa sen puolesta, että jokaisessa tiimissä olisi yksi huippukuski. Tämä on kovaa bisnestä. Andrea Adamo (Hyundain tallipäällikkö) on ilmoittanut, että häntä ei kiinnosta mikään muu kuin pärjääminen. Minä katson hieman kokonaisuutta eli mikä kiinnostaa ihmisiä. Se ei ole ideaaliolosuhde, jos samassa tiimissä on kaksi huippukuskia, Mäkinen kertoi rallisivustolle.

Tänak on tällä hetkellä vahvasti matkalla kohti tämän kauden maailmanmestaruutta.