F1-konkari Jacques Villeneuve ei usko Red Bullin ylentävän koskaan venäläiskuski Daniil Kvjatia Toro Rossolta ykköstalliinsa.

Energiajuomayhtiö on luottanut vuosien varrella vahvasti omaan junioriohjelmaansa valitessaan kuljettajia talleihinsa.

Hyvinkin usein Toro Rossolla vakuuttavia otteita esittäneet kuskilupaukset ovat saaneet lopulta näytön paikan Red Bullilla.

Viime aikoina siipiään ykköstallin riveissä ovat saaneet kokeilla muun muassa Pierre Gasly ja Alexander Albon. Kvjatille vuoden 1997 maailmanmestari Villeneuve ei kuitenkaan povaa yhtä positiivista urapolkua.

– He eivät tule koskaan ylentämään häntä. Siitä ei tarvitse unelmoida, sillä se ei kuulu Red Bullin suunnitelmiin. Hänet potkittiin ulos tallista ja otettiin takaisin. Hänen tulisi olla tyytyväinen siihen, kanadalainen latasi Championat-julkaisulle.

– Albon valittiin siksi, että hän on nopea ja tulee Thaimaasta. Kvjatin ainoa mahdollisuus on se, että jotain tapahtuu yhdelle tärkeimmistä kuskeista. Hänen tulisi olla iloinen. Hänelle maksetaan ajamisesta Formula 1:ssä, vaikka hän olisi voinut joutua katsomaan kisoja vain sohvalta käsin, Villeneuve ryöpytti.