Avaako Max Verstappen kauden 2021 kuskiruletin? – ”Hän tekee päätöksensä nopeasti”

© Kuva: Getty Images

Entinen Red Bull -kuljettaja Robert Doornbos uskoo Max Verstappenin olevan se kuljettaja, joka valitsee ensimmäisenä tallinsa kaudelle 2021.

Lähes kaikkien sarjan kuljettajien sopimukset ovat katkolla ensi vuoden jälkeen. Uudet säännöt pamahtavat kaudeksi 2021, mikä on pitänyt pelin avoimena.

– Max voi valita kahdesta muusta tallista, tai kolmesta, jos McLarenin laskee mukaan. He ovat tehneet erinomaista työtä ja heistä tulee todellinen talli, kun he saavat Mercedeksen koneet, Doornbos sanoo maanmiehensä vaihtoehdoista Ziggo Sportin haastattelussa.

– Max tarvitsee hyvän auton ensi kaudeksi, jotta hän vakuuttuu jäämisestä (Red Bullille). Max pystyy sanomaan autonsa laadun jo yhden tai kahden kisaviikonlopun jälkeen. Sen perusteella hän tekee päätöksensä nopeasti.