Vaikka ura onkin jo ehtoopuolella, ei intohimostaan moottoriurheilua kohtaan tunnettu Kimi Räikkönen eläisi uudestaan uraansa.

40 vuotta torstaina täyttänyt suomalaistähti on ehtinyt kokea jo vuonna 2001 alkaneella urallaan monia eri vaiheita.

Mies on muun muassa tuskaillut arvaamattoman tekniikan kanssa McLarenilla, voittanut mestaruuden Ferrarilla, kivunnut takaisin kohti huippua Lotuksella ja kärvistellyt keskikastissa Alfa Romeolla.

Vaikka periksiantamaton kilpakuski ei olisi varmasti toista mestaruutta tai voittosarakkeen paisumista pahakseen laittanutkaan, ei hän tarttuisi tilaisuuteen palata menneisyyteen muuttaakseen historiaa.

[readmore from=”räikkonen kimi”]

– En haluaisi kokea sitä uudestaan. Olen onnellinen ollessani urani lopussa. En kadu mitään enkä tunne tarvetta muuttaa mitään, Räikkönen vakuutti Skyn haastattelussa.

– Tietenkin aina olisi voinut tehdä jotain asioita paremmin, mutta myös huonommin. Minulla ei ole kuitenkaan huonoa tunnetta mistään. Muuten en olisi täällä. Kuljen aina omaa tietäni., F1-konkari korosti.

Aikakoneella uransa alkupisteeseen matkustanut suomalaiskonkari ei jakaisi ainuttakaan neuvoa itselleen tavatessaan nuoren Kimi-tulokkaan varikolla.

– En puhuisi hänelle, Räikkönen täräytti.

Lähde: Sky