Entinen F1-kuljettaja Jos Verstappen vieraili F1-sarjan Beyond the Grid -podcastissa. 1990-luvulla hollantilaisten formulahuumaa ruokkinut Max Verstappenin isä kertoi jaksossa traagisen tarinan Hondan salaperäisestä F1-projektista.

Repalaisen uran ajanut isä-Verstappen oli pestattu Hondan F1-projektin kuljettajaksi japanilaismerkin viritellessä paluuta takaisin sarjaan vuosituhannen taitteessa. Kirjoitimme aiheesta alkuvuodesta erikoisartikkelin, tutustu siihen tästä: Max Verstappen jakoi kuvan arkistojen kätköistä – isä-Jos oli mukana salamyhkäisessä F1-projektissa, joka päättyi suureen tragediaan

[readmore from=”historia”]

Honda oli palkannut projektin johtoon kovan luokan tekijän, Harvey Postlethwaiten. Jo 1970-luvun alussa F1-suunnittelijana mainetta niittänyt britti oli esimerkiksi loihtinut Ferrarille 1980-luvulla valmistajien tittelit tuoneet kilpa-autot. Yhtenä oman alansa parhaimmista pidetty Postletwhaite oli tehnyt lukuisia erinomaisia autoja myös Tyrrell-tallille, joskin menestystä verotti tallin surkea taloustilanne ja voimattomat moottorit.

Postletwhaitella on myös näkyvä rooli jokaisen formulafanin suosikkielokuvassa, Rushissa. Hän toimi James Huntin formula ykkösiin tuoneen räväkän Hesketh-tallin pääsuunnittelijana. Kauden 1976 maailmanmestari nappasi uransa ensimmäisen voiton juuri Postletwhaiten autolla.

Lähdettyään Tyrrelliltä Honda pestasi Postletwhaiten suunnittelemaan ja valvomaan F1-projektiaan. Verstappenin ajaessa ensimmäisiä testejään automerkille autona toimi Dallaran luomus, mutta Postletwhaitelle oltiin lupailtu pääsuunnittelijan virkaa japanilaismerkin omalle autolle.

Olin varikkobussissa yhdessä Steve Nilssonin kanssa, kun Harvey tuli paikalle. Hänen naamansa oli oudon värinen ja hän hieroi itseään valitellen kipua. Sanoin Stevenille, että lähtekää kiireellisesti. He menivät hotelliin, ja sinne Harvey lyyhistyi.

– Jos Verstappen

Taivaanrantaan ilmestyi kuitenkin tummia pilviä. Hondan uusiksi mennyt yritysjohto päättikin lopettaa F1-projektin, huolimatta erittäin lupaavista ensiaskeleista. Postlethwaite koki japanilaismerkin tekevän suurta virhettä, ja hän yritti tehdä kaikkensa pitääkseen projektin elossa.

Tämä stressaava ajanjakso ei varmasti voinut olla tuntumatta miehessä.

Verstappen muisteli podcastissa aikaansa mukana Hondan projektissa. Monien muiden tapaan hän uskoi japanilaismerkin panostuksen riittävän nostamaan hänet ja koko projektin sarjan kärkikahinoihin.

Verstappen oli myös paikalla, kun Postlethwaite sai kuolettavan sydänkohtauksen vain 55-vuotiaana.

– Harvey tiesi varmasti jo siinä vaiheessa, että asiat etenivät Hondan päätöksen suhteen väärään suuntaan. Muistan edelleen mitä Harveylle tapahtui. Olin varikkobussissa yhdessä Steve Nilssonin kanssa, kun Harvey tuli paikalle. Hänen naamansa oli oudon värinen ja hän hieroi itseään valitellen kipua. Sanoin Stevenille, että lähtekää kiireellisesti. He menivät hotelliin, ja sinne Harvey lyyhistyi. Se oli erittäin vaikeaa aikaa, Verstappen muistelee surullista hetkeä F1-sarjan historiassa.

Suru-uutisen jälkeen Honda ei enää palannut F1-radalle. Projekti lopetettiin virallisesti, ja hieman myöhemmin merkki ilmoitti tehneensä tehdasmoottorisopimuksen BAR-tallin kanssa. LUE MYÖS: Muistatko: Suurilla lupauksilla mukaan tullut BAR-talli koki totaalinöyryytyksen

**** *****

Kuuntele SuomiF1-sivuston Paalupaikka-podcastin uusin jakso Spotifyssä!

Parempi kuin Kimi Räikkönen? Miksi supernopea Juan Pablo Montoya epäonnistui Jäämiehen rinnalla?