Toro Rosson tallipäällikkö Franz Tost ei odota näkevänsä enää Alex Albonia Toro Rossolla.

Albon nostettiin kesätauon aikana Red Bullille Pierre Gaslyn tilalle. Red Bull -johto on kuitenkin vakuuttanut, että Albon, Gasly ja Toro Rosson toinen kuljettaja, Daniil Kvjat, ovat edelleen mukana taistossa ensi kauden kisakuskipaikasta Max Verstappenin rinnalla.

Tost uskoo kuitenkin tulokaskauttaan ajavan Albonin vakuuttavan Red Bull -johdon loppukauden aikana.

– Valitettavasti hänet on varmaankin menetetty, Tost sanoi viitaten, ettei Albonia pudoteta enää Toro Rossolle.

Tost on kuitenkin tyytyväinen, kun Toro Rosson kuljettajat kelpaavat Red Bullille.

– Minä valittaisin, jos Red Bull ottaisi kuljettajia ulkopuolelta. Silloin meillä olisi vakava ongelma. Niin kauan, kun meidän kuljettajamme ovat riittävän hyviä, asia on okei. Olen enemmän kuin iloinen tästä, Tost vakuutti.