Nico Rosberg täräytti Lewis Hamiltonin mokasta Italiassa: ”Olin erittäin iloinen”

© Kuva: Getty Images

Entinen Formula 1 -maailmanmestari Nico Rosberg iloitsee tuoreella YouTube-videollaan Lewis Hamiltonin virheestä Italian GP:ssä.

Hamiltonilla venähti radan ensimmäinen shikaani pitkäksi, kun hän yritti jahdata kärjessä ajanutta Ferrarin Charles Leclerciä. Virheen seurauksena brittikuljettaja putosikin Valtteri Bottaksen taakse kolmanneksi. Virhe oli samanlainen kuin Rosbergilla kaudella 2014.

– Jopa Lewis… Olin erittäin iloinen, kun näin, että hän teki samanlaisen tyhmän liikkeen kuin minä viisi vuotta sitten, Rosberg sanoo YouTube-kanavallaan.

– Pidin itseäni ainoana, joka olisi niin tyhmä, että ajaisi shikaanin pitkäksi ja luovuttaisi paikan. Lewis meni suoraksi ja menetti paikkansa Valtterille, mikä sai minut tuntemaan itseni vähän paremmaksi.