McLarenilla vaikea valinta autonsa kanssa – kaksi asiaa painavat vaakakupissa

© Kuva: Getty Images

McLaren on kiperässä paikassa tämän ja ensi kauden autojen kanssa. Talli ei haluaisi menettää taistelua neljännestä sijasta valmistajien MM-sarjassa tällä kaudella, mutta samalla paukkuja pitäisi riittää ensi kauden autoon.

Tallipäällikkö Andreas Seidl haluaa olla neljäs tänä vuonna, mutta myöntää kauden 2020 olevan erittäin tärkeä hänelle.

– Tuomme uusia osia. Emme isoja päivityksiä, vaan pieniä osia seuraavaan kahteen tai kolmeen kisaan, Seidl sanoo GP Todaylle.

– Sen jälkeen katsomme, että siirrämmekö kehityksen kokonaan ensi vuoden autoon. Se on vielä avoinna. Haluamme taistella neljännestä sijasta mahdollisimman pitkään, mutta minulle on tärkeää, että otamme automme kanssa uuden askeleen.

McLaren on tällä hetkellä MM-sarjassa neljäntenä. Ero viidentenä olevaan Renaultiin on 18 pistettä.