Lewis Hamilton nauttii tasaisesta taistelusta: ”Tulos enemmän itsestä kiinni”

© Kuva: Getty Images

MM-sarjaa johtava Lewis Hamilton on iloinen Red Bullin ja Ferrarin kehityksestä, vaikka se viekin vääjäämättä häneltä itseltään pisteitä pois. Brittikuljettaja sanoo voittamisen olevan paljon palkitsevampaa, kun se ei tule vain auton ylivoimaisuuden takia.

– Minä nautin jahtaamisesta. Ne kilpailut ovat aina kaikkein palkitsevimpia, kun joutuu nousta edellä ajavien ohi, Hamilton kertoo Expressin.

Alkukaudesta Mercedes dominoi eikä Ferrarilla tai Red Bullilla ollut kykyä haastaa saksalaisvalmistajaa. Kesän mittaan erot tasoittuivat, ja Mercedeksen auto onkin ollut edellisen kerran paalulla Saksan GP:ssä heinäkuussa.

– On ollut mahtavaa, että meillä on eroja aika-ajoissa Red Bulliin ja Ferrariin nähden. Nautin itse sellaisesta enemmän. Silloin tuntee, että tulos on enemmän kiinni itsestä kuin silloin, kun vain johdat koko ajan.