Kimi Räikkösen ja Sebastian Vettelin ystävyydestä jälleen erinomainen osoitus – upea kuva osoittaa lämpimän kohtaamisen vaikeuksien jälkeen

© Kuva: Getty Images

Ystävyksille Kimi Räikköselle ja Sebastian Vettelille Italian GP oli yhtö via Dolorosaa.

Kaksikko sijoittui sunnuntaisessa Italian osakilpailussa kauas pistesijoista. Vettel spinnasi jälleen kerran saaden lisäksi rajun rangaistuksen palattuaan vaarallisesti takaisin radalle. Aika-ajoissa ulos ajaneen Räikkösen kisa meni puolestaan viimeistään mönkään Alfa Romeon mokanneen rangaistuksen arvoisesti hänen rengasvalintansa kilpailuun.

Vettel oli lopuutuloksissa 13. ja Räikkönen 15:s. Tämän seurauksena kaksikko parkkeerasi autonsa samalle Parc Ferme -alueelle.

SuomiF1 arvioi Italian GP:n topit ja flopit: Sebastian Vettelin pää pölkyllä, Mersulta suvereenia suorittamista

Fanin nappaama kuva osoittaa hyvien ystävysten ja neljän kauden Ferrari-tallikaverusten kohtaamisen varikolla. Vettel odotti suomalaista kaveriaan taputtaen tätä kannustavasti, vaihtaen muutaman sanan  ja kävellen hetken Räikkösen kanssa samaa matkaa.

Hetken päästä Vettel kävi Lance Strollin juttusilla. Vaikka kuvat kaksikon kohtaamisesta kielivätkin rajusta sananvaihdosta, sujui keskustelu todellisuudessa rauhallisesti. Nämä kuvat F1-kuskien ”riitaisasta” sananvaihdosta liioittelevat – Sebastian Vettel ja Lance Stroll kohtasivat varikolla

Katso kuva alta tai tästä.

Kimi and Seb after the race.

Gepostet von Kimi Räikkönen #bwoah am Dienstag, 10. September 2019


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.