IndyCarissa nähtiin dramaattinen kilpailu – iso joukkokolari startissa, pistekärki nousi takaa kärkisijoille – katso kohokohdat

© Kuva: Getty Images

IndyCar-sarjan kauden toiseksi viimeisestä osakilpailusta Portlandista muodostui tapahtumarikas koitos, josta ei puuttunut kolinaa ja dramatiikkaa. Muutama kuljettaja tipahti pois sarjan mestaruustaistelusta.

Kilpailu käynnistyi usean auton joukkokolarilla, kun Graham Rahal missasi jarrutuspaikan täysin. Yksi kärsijöistä oli pistekärki Josef Newgarden, mutta monesta muusta kuskista poiketen hän pystyi jatkamaan matkaansa.

Hallitsevan mestarin Scott Dixonin mestaruussaumat kokivat kovan kolauksen teknisen vian iskettyä miehen autoon hänen ajaessa kilpailun kärjessä.

Voittoon ajoi Will Power ennen ruotsalaiskuski Felix Rosenqvistia ja Alexander Rossia. Newgarden nousi hienosti viidenneksi. Newgardenin ja Rossin piste-ero on 41 pistettä ennen Laguna Secassa ajettavaa kauden päätöskisaa. Simon Pagenaud on kolmantena, vain pisteen Rossista.

Päätöskilpailussa on tarjolla tuplapisteet, joten teoriassa mestaruudesta taistelevat vielä neljä kuljettajaa.

Juuso Taipale
Twitter: @JuusoTaipale


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.