F1-konkarilta karu arvio Daniel Ricciardon tilanteesta Renault’lla

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuljettaja Mark Webber uskoo Daniel Ricciardon alkaneen jo katua siirtoaan Renault’n riveihin.

Ricciardon yllätyssiirto Red Bullin MM-haastajan ratista keskikastin taistelijan Renault’n ohjaksiin oli yksi viime vuoden suurimmista siirtouutisista.

Moni yllättyi australialaisen päätöksestä vaihtaa maisemaa. Vaikka Renault’lla oli ollut jatkuvia teknisiä vaikeuksia, uskoi Ricciardo ranskalaistallin potentiaaliin.

Tänä vuonna F1-tähti on joutunut pettymään. Renault’n tekniikka on edelleen yhtä epäluotettavaa, eikä Ricciardo ole yltänyt kelvolliseen tulokseen kuin ajoittain.

Vaikka mies ei ole itse niin sanonutkaan, uskoo formulakonkari Webber maanmiehensä kyllästyneensä jo pahasti tilanteeseensa Renault’lla.

– Toivoin, että hän olisi pysynyt Red Bullilla. Siellä hänellä oli käytössään parempi paketti. Hän saattaa katua nyt tätä kahden vuoden vaihetta. Hänen on päästävä siitä kuitenkin eroon. Nuoria kavereita tulee sisään ja maisemat vaihtuvat nopeasti kahdessa vuodessa, F1-veteraani sanoi Fox Sportsille.

– Sitä saattaa ajatella, että minulla on kaikki hyvin, minulla on vielä hieman aikaa. Seuraavana hetkenä uusia ihmisiä ilmaantuukin paikalle. Toivottavasti hän pääsee siitä (katumisestaan) eroon, Webber pohti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.