Sebastien Ogier johtaa Turkin MM-rallia lauantain ajopäivän jälkeen. Hallitsevalle maailmanmestarille tulos tietäisi hyvää mestaruustaistoa ajatellen.

Citroen-kuski Ogier olisi nappaamassa voitolla 25 MM-pistettä, mikä kaventaisi tuntuvasti tänään keskeyttämään joutuneen Toyotan Ott Tänakin etumatkaa. Virolainen johtaa Ogieria 40 pisteellä. Voiton lisäksi tarjolla on myös viisi lisäpistettä Power Stagen voitosta. Tätä pottia myös Tänak jahtaa huomenna.

Ogierin tallikaveri Esapekka Lappi on toisena vain 0,2 sekunnin päässä tallikaveristaan, mutta tiimimääräys estää mitä suurimmalla todennäköisyydellä voittotaiston synnyn. Kolmas on Andreas Mikkelsen, minuutin ja 17 sekunnin päässä.

Suomalaisista Teemu Suninen taistelee viimeisestä podiumpaikasta. Eroa Mikkelseniin on yhdeksän sekuntia ennen päätöspäivää. Jari-Matti Latvala ajaa kisassa kuudentena.