Charles Leclerc tyytymätön Ferrarin F1-autoonsa Singaporessa – ”En kokenut oloani mukavaksi”

© Kuva: Getty Images

Vaihdelaatikkoviasta Singaporen perjantain harjoituksissa kärsinyt Charles Leclerc kertoi autonsa tasapainon olevan vielä pielessä.

Singaporen kaltainen katurata vaatii usein aivan erityisiä asetuksia ja säätöjä F1-kilpureihin.

Ferrarin monacolaistähdelle Leclercille iski yllättävä vaihdelaatikkovika kesken avausharjoitusten.

Kierrosmäärät jäivät ongelman vuoksi reilusti tavoitetta pienemmäksi, eikä käteen jäänyt aivan toivottua määrää dataa radan olosuhteista.

Leclercille vaikeudet olivat ikäviä, sillä mies ei ehtinyt saada autonsa säätöjä kuntoon lauantaita varten. Nyt viimeiset virittelyt jäävät viimeisten harjoitusten varaan ennen tositoimia aika-ajoissa.

– Se oli varsin oikukas päivä minun osaltani. Emme voineet ajaa niin paljon kierroksia kuin olimme suunnitelleet, mikä oli ikävää. En tuntenut oloani mukavaksi auton tasapainon kanssa vielä radalla, monacolainen kertoi lehdistölle.

– Analysoimme datan ja varmistamme, että otamme hyvän askeleen eteenpäin huomiselle. Tiesimme kilpailijoidemme olevan vahvoja Singaporessa ja sen, ettei tämä tulisi olemaan kaikista helpoin viikonloppu meille. Tämä ei ole kuitenkaan vielä ohi. Annamme kaikkemme ollaksemme vahvempia huomenna, kuskilupaus uhosi.

Lähde: The Checkered Flag


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.