Belgian formulakisan kuolonkolarissa loukkaantuneen toisen kuskin tilasta selvisi uusia tietoja

© Kuva: Formula 2

Belgian Formula 2 -kilpailussa sattuneessa kuskilupaus Anthoine Hubertin hengen vaatineessa kolarissa vakavasti loukkaantunut Juan Manuel Correa on yhä koomassa lontoolaisessa sairaalassa. Nuorukaisen vanhempien mukaan hänen tilansa on kuitenkin kohentunut hiljalleen.

20-vuotias ecuadorilaispilotti joutui osaksi Span F2-osakilpailussa tapahtunutta karmeaa joukkokolaria, jonka seurauksena formulalupaus Hubert menetti henkensä.

Myös Correan vammat olivat hengenvaarallisia. Mies siirrettiin Belgiasta Lontooseen, jossa hänet asetettiin lääketieteelliseen koomaan.

Ecuadorilaisen vanhempien mukaan heidän poikansa on yhä tehohoidossa, jossa hänen terveytensä on edennyt pienin askelin parempaan suuntaan.

– Meillä on ollut hyviä ja huonoja päiviä, sekä pitkiä että lyhyitä öitä. Juan Manuel on yhä koomassa halvaantuneena, jotta hänen keuhkonsa saavat mahdollisimman paljon lepoa. ECMO-laitteen avulla monet hänen elintoiminnoistaan ovat kohentuneet hieman, tiedotteessa kerrottiin.

– Lääkärit ovat muistuttaneet meitä, että niin pitkään, kun Juan Manuel jatkaa nousujohteista kehitystä parempaan suuntaan, se on kaikki mitä voimme pyytää, vaikka se olisikin vain hieman. Tulehdukset ovat hallinnassa ja hengitykselliset merkit näyttävät vakailta. Kaikki elintoiminnat ovat pysyneet vakaina, Correan vanhemmat kertoivat.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.