Tallipomo vahvistaa: Mercedes kiinnostui Schumacherista – F1-pestin tiellä vain yksi ongelma

© Kuva: Getty Images

Mercedestä kiinnosti taannoin Mick Schumacherin hankinta talliinsa. Formulalupaukselle ei kuitenkaan löydetty lopulta tilaa tallin nuoriso-ohjelmassa.

Kun seitsenkertaisen F1-maailmanmestarin Michael Schumacherin poika alkoi takoa lupaavia tuloksia pikkuformuloissa, alkoi koko moottoriurheilun maailma seurata mielenkiinnolla mitä tuleman pitää.

Formulafanien lisäksi saksalaista pitivät luonnollisesti silmällä kaikki F1-tallit.

Schumacherissa nähtiin potentiaalia ja lopulta nuorukainen päätyikin isänsä takavuosien työnantajan Ferrarin suojatiksi.

Nyt Mercedes-pomo Wolff paljasti myös F1-sarjan hallitsevan mestaritallin olleen lähellä napata kuskikykyä riveihinsä.

Vaikka kiinnostusta Schumacheria kohtaan riitti, ei hänelle löytynyt kuitenkaan tilaa ”hopeanuolten” huippulupauksia pursuilevasta kokoonpanosta.

– Tietenkin harkitsimme hänen hankkimista nuoriso-ohjelmaamme. Viime kädessä päätimme kuitenkin olla tekemättä hänelle tilaa. Yksinkertaisesti sen vuoksi, että tuolloin meillä oli jo vaikeuksia löytää paikkoja George Russellille ja Esteban Oconille, Wolff kertoi La Gazzetta dello Sport -lehdelle.

– Mick on kelpo kaveri ja on luonut itselleen omaa nimeään Formula 3:n ja Formula 2:n kautta. Olen varma, että hän pärjää myös Formula 1:ssä, kun aika on oikea, Mercedes-johtaja kehui.