Red Bull -pomo myöntää moottorirangaistusten olevan väistämättömyys tallille

© Kuva: Getty Images

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner myöntää, että talli ei pysty ajamaan loppukautta läpi ilman ylimääräisiä lähtöruuturangaistuksia.

Honda on päivitellyt moottoriaan ahkerasti kauden aikana ja se on käyttänyt jo kolme sallittua polttomoottoria tälle kaudelle. Tämä tarkoittaa sitä, että Red Bullin olisi ajettava loppukausi läpi samalla moottorilla.

Hornerin mukaan uuden moottorin käyttöönottaminen on pakko.

– Ne ovat väistämättömiä, Horner sanoo lähtöruuturangaistuksista.

Hornerin mukaan Red Bull on valmis maksamaan kehityksen hinnan rangaistuksina.

– Emme ole kuitenkaan mestaruustaistossa valmistajien MM-sarjassa ja olemme merkittävästi perässä myös kuljettajien MM-sarjassa, joten jos uudet moottorit voivat tuoda lisää suorituskykyä, niin ehdottomasti, Horner sanoi päivitysten ottamisesta vastaan.