Kimi Räikkösen erinomainen alkukausi ei ole jäänyt huomioimatta. Sky Sports nosti suomalaisen otteet ansaitusti esille väliarviossaan.

Alfa Romeon suomalaiskuski on kerännyt alkukaudella mukavat 31 MM-pistettä, ollen kuljettajien pistetaulukossa kahdeksantena. Tutustu MM-pistetaulukkoon täältä!

LUE MYÖS: Kimi Räikkösen erinomainen suoritus sai ansaitsemansa kehut kuskiarvosanoissa – sivusi kauden parastaani R

SuomiF1-sivuston topit & flopit -listaus Unkarin GP:stä – Räikkönen mukana

Sky Sportsin selostaja David Croft listasi mielestään viisi alkukauden parasta kuljettajaa. Räikkönen oli listalla mukana. Oivan vitossijan ohella suomalaista kehutaan myös arviossa.

– Kahdeksan pistesijoitusta 12 kilpailusta, mukaan lukien Bakun kymmenes sija varikolta starttaamisen jälkeen, osoittaa Kimi Räikkösen F1-uran olevan kaikkea muuta kuin lähellä loppua. Siirto Alfa Romeolle näyttäisi virkistäneen suomalaisen suoritustasoa. Hänen kisapäivän hymynsä on osoitus miehestä, joka on tajunnut nauttivansa taisteluista radalla, olipa kyseessä sitten vääntö podiumeista tai pisteistä, Crosft kirjoittaa.

– Olin aiemmin sitä mieltä, että hän oli epäonnekas Ferrari-paikan karattua. On siis mahtavaa nähdä, että nykyhetkessäkin lahjakkuus on yhä läsnä ja hän nauttii sunnuntai-päivistään uuden tiiminsä kanssa.

Kimi Räikkösellä jälleen asiaa ratistaan – ohjeisti talliaan polttavan ongelman jälkeen – katso ja kuuntele

Listan muut sijat miehitettiin järjestyksessä Max Verstappen, Lewis Hamilton, Carlos Sainz ja George Russell.

Myös SuomiF1 julkaisee omia väliarvioitaan kaudesta. Lue avausosamme, jossa annoimme arvosanat kaikille F1-talleille kauden 2019 avauspuolikkaasta.