Valtteri Bottas vai Esteban Ocon? Siinäpä kysymys, johon jokaisella tuntuu olevan mielipide.

Lähes jokaisella tuntuu olevan mielipide siitä, kumpaan vaihtoehtoon Mercedeksen kannattaa kallistua. Mielipidettä on tiedusteltu toista autoa kuljettavalta Lewis Hamiltonilta, oman mielipiteensä toi julki moottoriturpa Jacques Villeneuve, ja soppaa on hämmennetty myös kilpailijaleiristä käsin.

MYÖS ME OLEMME ANALYSOINEET: Valtteri Bottas on kuskimarkkinoiden avaintekijä – tässä ovat suomalaisen vaihtoehdot Mercedeksen ohella, yksi todellinen jokerikortti

Bottaksen tilannetta käsiteltiin Paalupaikka-podcastissakin – vieraana MTV Urheilun Antti Rämänen. Kuuntele jakso tästä linkistä!

Entinen F1-selostaja ja tätä nykyä kirjoittavana toimittajana työskentelevä James Allen nosti asian myös esille twiitissään. Allen huomioi Valtteri Bottas duathlonin Twitterissä, kehuen sen olevan tervetullut häiriö hyvään tarkoitukseen.

Saatetekstiksi löytyi kuitenkin uusi näkökanta kuskisoppaan. Mukaan otettiin kilpailijatalli Ferrarin päätös nostaa nuori Charles Leclerc kokeneen Kimi Räikkösen tilalle viime kauden päätteeksi.

– En voi olla ajattelematta, etteikö Leclercin menestys Ferrarilla inspiroisi myös Mercedestä valitsemaan Oconin.

Leclerc on MM-pisteissä tällä hetkellä viidentenä 132 pisteen turvin. Hän on napannut kaksi paalupaikkaa ja ollut lähellä voittoa sekä Bahrainissa että Itävallassa.