Spekulaatiot Mercedeksen F1-tallin toisesta ajopaikasta käyvät kuumina. Uusia käänteitä saadaan lähes päivittäin.

Taistelu käydään Valtteri Bottaksen ja Esteban Oconin välillä. Mercedes panttaa kuskipäätöstään edelleen, mikä avaa mahdollisuuden F1-maailmaa pyörittäville huhuille ja ”varmoille tiedoille”. Eri tahot ovat kertoneet jomman kumman kuskin sopimuksen tallin kanssa olevan jo ”varma juttu”, mutta mitään virallista tietoa talli ei ole vielä antanut.

LUE ANALYYSIMME: Valtteri Bottas on kuskimarkkinoiden avaintekijä – tässä ovat suomalaisen vaihtoehdot Mercedeksen ohella, yksi todellinen jokerikortti

Uusimpana lisäyksenä lusikkansa soppaan on heittänyt Haas-talli. Keskikastissa pyörivä amerikkalaistiimi ei ole vielä lyönyt lukkoon ensi kauden kuljettajiaan, mutta tallipomo Günther Steiner myöntää tallin tavoittelevan Oconia riveihinsä.

Bottaksen tilannetta käsiteltiin Paalupaikka-podcastissakin – vieraana MTV Urheilun Antti Rämänen. Kuuntele jakso tästä linkistä!

– Vuosi sivussa pudottaa luonnollisesti kuskin markkina-arvoa, mutta katsokaapa vaikka Daniil Kvjatia. Hän oli lähes kaksi vuotta sivussa, mutta hän palasi takaisin erittäin vahvana. Voimme ottaa suuren riskin, jos meillä ei ole paljoa hävittävää.