M-Sportin Elfyn Evansin jääminen sivuun Suomen MM-rallista harmittaa rallikansaa. WRC julkaisi videomateriaalia brittikuskin loukkaantumisesta.

Uutisoimme eilen Teemu Sunisen tallikaverin joutuvan jättämään sivuun kauden vauhdikkaimman MM-rallin selkäongelmien vuoksi. Selkä koki kovia viime viikonloppuna Virossa ajetussa kansallisen tason rallikilpailussa, johon Evans osallistui monen muun kuljettajan tapaan testimielessä.

WRC-sarja latasi Instagramiin videon, jossa Evansin Suomen rallin kohtaloksi koitunut hyppy on taltioitu monesta kuvakulmasta. Ilkeästi yllättävä hyppy heittää auton puoliksi ojanpenkkaan, jolloin auton jousitus ja iskunvaimentimet eivät toimineet kuljettajan toivomalla tehokkuudella.

Evans irvisteli välittömästi hypyn jälkeen, joten kivut ovat varmasti olleet kovat.

Katso video alta tai tästä.

Voita Kimi Räikkösen lippis!

Kaksi keinoa:

Seuraa mitä Instagramissa

Liity Moottoriurheilun Olohuoneeseen & kommentoi tähän postaukseen ”Jäämies”