Formulakuskilta rohkeita lupailuja F1-autonsa harppauksista – ”Otamme kolme askelta eteenpäin”

© Kuva: Getty Images

Williamsin brittikuljettaja George Russell vakuutti tallinsa ottaneen suuria kehityaskelia eteenpäin aiemmin heikosti suoriutuneen autonsa kanssa.

Takavuosien maailmanmestaruuksistaan ja loistostaan kuuluisa klassikkotalli on rämpinyt jo toista vuotta putkeen karulla tavalla.

Williams on ollut kiistatta koko vuoden heikoin talli. Tähän on Russellin mukaan kuitenkin tulossa muutos uusien teknisten päivitysten myötä.

– Tallillamme oli todella vaikea kausi viime vuonna ja halusimme tehdä paljon muutoksia organisaatioon. He joutuivat ikään kuin ottamaan kaksi askelta taakse päin ennen kuin he pystyivät ottamaan kolme eteenpäin, englantilainen taustoitti Auto Hebdo -julkaisulle.

– Nyt perustukset auton suorituskyvyn kehitykselle ovat paikoillaan. Olen vakuuttunut siitä, että voimme tehdä sen. Saamamme numerot vihjaavat merkittävästä edistyksestä, jonka myötä toivomme voivamme taistella muita talleja vastaan, Russell paljasti.

Tarkkoja lukemia päivityksistä Russell ei kyennyt kuitenkaan antamaan. Tästä huolimatta uudistuksilta odotetaan paljon.

– En ole sataprosenttisen varma siitä, onko se kolme kymmenystä, kuusi kymmenystä vai kokonainen sekunti. Saimme jo Silverstonessa ensimmäiset palaset merkittävästä aerodynaamisesta kehityspaketista, jota otamme käyttöön tästä lähtien Unkariin saakka, Williams-kuski linjasi.

Lähde: Auto Hebdo

Seuraa SuomiF1:tä Instagramissa ja voit voittaa Kimi Räikkösen lippiksen!